divendres, 3 de desembre del 2010

BARÇA-MADRID: UN AUTÈNTIC FESTIVAL

3/12/10, Castelló de La Plana
P.BARREDA
El dilluns 29 de Novembre, va tindre lloc l'esperat clàssic entre el Barça i el Madrid al Camp Nou. Era el partit més igualat de tota la història dels clàssics ja que tots dos equips venien batent records. Després de totes les polèmiques, tot es va decidir en el terreny de joc. Durant tot el partit, vam poder observar un Barça clarament superior, i per això els gols no van tardar en arribar ja que en el minut 9, Xavi va fer el primer gol, seguit per Pedro. Més tard, a la segona part vam veure els dos gols de Villa i finalment el de Jeffren. Hi va haver molts enfrontaments entre jugadors, incloent l'espenta que li va donar Cristiano Ronaldo a Pep Guardiola, i les moltes targetes grogues del partit. Gràcies al 5-0, el Barça es situa líder amb dos punts d'avantatge sobre el Madrid.