dissabte, 22 de gener del 2011

La gent opina...

22/I/11
P. BARREDA

La meua opinió respecte a la nova llei antitabac és senzilla, està molt bé, sobretot per als nous fumadors. Es cert, que hi ha algunes excepcions, però en general em pareix que està, molt ben feta. Des del meu punt de vista, abans pel vici dels fumadors, et tenies que empassar tot el fum. Ara tot açò, no ocorre, no tenim que respirar aquest fum tan nociu per a les persones. Però, també pense que la llei no els beneficia molt als propietaris dels bars o establiments, alguns dels quals ja s’han alçat contra aquesta prohibició.
A la pregunta “¿Li pareix bé la nova llei antitabac que s’ha adoptat aquest any?" les opinions han sigut més o menys paregudes.
El fumador opina que la llei està ben feta ja que les altres persones no tenen perquè respirar aquest fum, però creu que hi ha algunes mesures que han estat un poc dràstiques sobretot les que prohibeixen fumar en espais oberts.
El no fumador opina el mateix. Aquesta persona pensa que tot açò, es perfecte. Però, també creu que no es just que tots els propietaris dels bars o establiments siguen els més perjudicats ja que tots ells viuen d’aquest negoci.
Després d’aquestes opinions només tenim una cosa segura i es que aquest cartell estarà en molts bars i establiments durant un temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada