dimecres, 15 de febrer del 2012

BENICÀSSIM ACULL AL FC BARCELONA


El dia 28 de Gener, un centenar de persones ens vam reunir a l’estació de trens de Benicàssim per a rebre l’expedició blaugrana. El club va realitzar el viatge perquè, aquell mateix dia a les 10h de la nit havien de jugar un partit de la Lliga contra el Villarreal FC en el Madrigal.
Jo visc en Benicàssim, així que només em va dir la meua germana que per raons de seguritat aquesta vegada els jugadors pararien en l’estació del poble, vam agafar el cotxe i vam anar a esperar-los. No obstant això, arribar a l’estació no va ser fàcil, ja que els policies van tallar tots els carrers pels quals es podia arribar allí.
 Al voltant de les 12h i després de quasi dues hores i mitja de trajecte en tren, l’equip de futbol va arribar al poble castellonenc. L’expectació va ser màxima, tota la gent estava pràcticament boja per veure al seu equip de futbol i no paraven de cridar. Però, quan van començar a aparèixer les persones de l’equip tècnic, la gent va començar a ficar-se histèrica. Poc a poc  els blaugranes anaven entrant d’un en un al autocar que els esperava a uns pocs metres de la porta de l’estació i que els portaria a continuació al hotel de concentració en Castelló. Uns pocs com Cesc, Xavi o Pinto es van aproximar a uns aficionats per a firmar uns autògrafs. Els dos moments on es van sentir més crits els van protagonitzar Messi i Pinto.
Per altra banda, vaig poder escoltar una gran quantitat de comentaris molt peculiars que mantenien persones al meu voltant. Per exemple, molts aficionats deien que com no es veia gran cosa des de on es trobàvem només es podria veure a Piqué i que ens oblidéssim  de veure el cap de Messi. Un altre senyor major que portava a la seua neta li deia que digués que el seu avi estava cec per a poder apropar-se i veure als jugadors de prop, la xiqueta es va riure del comentari del seu avi  i li va contestar que si era cec no podia veure.


Ací deixe uns pocs vídeos que vam poder gravar. En el primer, que va gravar la meua germana, es poden veure un poc als jugadors entrant al autocar. Només comença el vídeo es pot escoltar la conversació del avi i la neta. A Messi no es veu molt però ix amb Piqué. Després es sent que alguns aficionats criden el nom de l’argentí però es només perquè estava saludant des de l’autobús.



En aquest segon vídeo, que vam gravar mon pare i jo, només es veu a alguns xics de l’equip tècnic, a Estiarte, a Abidal al final per damunt del cap del conductor i a Guardiola al final del vídeo, dins de l’autobús.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada