dilluns, 26 de març del 2012

MANIFESTACIÓ D'ESTUDIANTS

El passat 16 de Febrer, es va celebrar una manifestació d'estudiants per a protestar sobre les retallades d'educació que es van declarar en els centres docents. 
Un centenar d'estudiants tant de secundaria com universitaris es van reunir a les 12h en la plaça de les Aules de Castelló. Allí, acompanyats de pancartes i xiulets van començar el recorregut planificat que els portaria per llocs importants de la ciutat:  el carrer Major, el carrer d'Enmig, la plaça Cardona Vives o la Avinguda del Mar entre d'altres.
A continuació, una menor part dels participants en la manifestació es va dirigir cap a la Conselleria d'Educació, on una minoria va llançar taronges i ous a la façana de l'edifici. Després d'uns quants minuts, uns quants policies vestits amb roba de carrer van anar corrent a detindre als causants d'aquests incidents. Açò provocà que els estudiants eixiren corrent i els cotxes de policies anaren augmentant notablement. 
Finalment a les 14:15h la manifestació ja s'havia dissolt i els policies abandonaven els voltants de la Conselleria d'Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada